Refusjonspolitikk

Tilfredshetsgaranti

Som forbruker har du 30 dagers angrerett når du handler hos oss. Angrefristen utløper 30 dager etter at du har mottatt varen din.

Fristen innebærer at du har 30 dager fra du har mottatt din vare, til å gi oss beskjed om at du vil angre på kjøpet ditt. Du må sende en e-post til: info@lightscopenhagen.no. 

Du kan også benytte standard angrerettskjema som du finner nederst i handelsbetingelsene.

Du kan ikke angre ved å nekte å motta varen, uten samtidig å gi oss beskjed.

Hvis du angrer på et kjøp hvor en gratis gave leveres med selve ordren, så skal hele ordren returneres. Alternativt kan du beholde gratis gave og motta differansen i retur.

Retur

Når du har gitt oss beskjed om at du vil angre kjøpet ditt, har du 14 dager på å sende varen tilbake til oss.

Du må selv betale for at pakken returneres og det er du som er ansvarlig heretter, hvis det oppstår en skade under transporten. Dvs. at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har mottatt den i retur.

Når du returnerer er du ansvarlig for at varen er pakket skikkelig inn. For å lette ekspedisjonstiden, legg gjerne ved en kopi av ordrebekreftelsen i pakken.

Ønsker du å sende varen i retur til oss, kan vi være behjelpelige med etikett og vi vil deretter kreditere fraktomkostninger ved tilbakebetaling av kjøpsbeløpet.

Send til:

Return information: Name: lightscopenhagen.dk c/o Shipshark

Return adress: Langelandsvej 6, 8940 Randers, Denmark

Du kan ikke angre ved å nekte å motta varen, uten samtidig å gi tydelig melding om dette.

MERK: Produkter og bestillinger kan ikke refunderes eller returneres i perioder med salg, spesielle kampanjer eller spesielle rabatter.

Varens stand ved retur

Du er kun ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi som følge av annen behandling enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Med andre ord kan du prøve varen på samme måte som i en fysisk butikk.

Hvis varen har ekstraordinære bruksmerker eller skader ut over det som er beskrevet ovenfor, betraktes den som brukt. Det betyr at hvis du ønsker å angre kjøpet, vil du kun få deler av eller ingenting av kjøpesummen tilbake, avhengig av varens handelsmessige verdi på tidspunktet for retur.

For å motta hele kjøpesummen, må du derfor prøve varen i 30 dager, men varen må ikke ha tydelige spor etter bruk.

Vi anbefaler at du sender varen i retur i originalemballasjen. Hvis originalemballasjen mangler, kan det muligens medføre en verdiforringelse av varen.

Tilbakebetaling

Dersom du angrer på kjøpet ditt, får du naturligvis det beløpet du har innbetalt til oss i retur. I tilfelle av en verdiforringelse, som du er ansvarlig for, trekkes dette fra kjøpsbeløpet. Ved anvendelse av angreretten, refunderes alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringsomkostninger (unntatt ekstra omkostninger som følge av ditt valg av en annen leveringsform enn den rimeligste form for standard levering som vi tilbyr), uten unødvendig forsinkelse og senest 14 dager fra den datoen vi har fått beskjed om din beslutning om å bruke angreretten.

Tilbakebetaling gjennomføres med samme betalingsmiddel som du brukte ved opprinnelig transaksjon, med mindre du uttrykkelig har godtatt noe annet. Vi kan holde tilbake tilbakebetalingsbeløpet inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du har lagt frem dokumentasjon på at du har returnert den.

Når din retur er mottatt og undersøkt, sender vi deg en bekreftelse på e-post. Vi sender deg også en e-post når din refusjon er godkjent. Hvis din retur blir godkjent, overfører vi hele kjøpsbeløpet tilbake.

Forsendelse

For å returnere produktet ditt må du sende oss en e-post på info@lightscopenhagen.no

Du er ansvarlig for å betale utgiftene i forbindelse med tilbakelevering av varen. Vi anbefaler at du har sporing på tilbakelevering av pakken din. Vi kan ikke garantere at vi mottar den returnerte pakken.